Georgische zangmiddag o.l.v. Joke van der Weide

Locatie: Quinta Essentia / Zwaanshoek

Religieuze liederen, liederen die de natuur en liefde bezingen. Joke maakte vele cultuur reizen naar dit bijzondere land, volgde workshops zang. Ze reisde individueel en met groepen. Ze kwam in contact met verschillende koordirigenten, directeuren en docenten van muziekscholen ontmoette een bekende componist en onderzoeker van oude muziek. Ze leerde en zong liederen met Georgiërs aan tafel bij de supra en kreeg ruimschoots de gelegenheid repetities bij te wonen van koren.

Kosten: € 8,50

Opgave gewenst via info@kunstwerkplaats.com of 023 5280025

Afrikaanse zangdag o.l.v. Joke van der Weide

Locatie: Quinta Essentia / Zwaanshoek

Afgelopen november was ik (Joke van der Weide), met een aantal andere deelnemers, in Zuid Afrika. We maakte op heel bijzondere wijze kennis  met mensen uit deze bijzondere cultuur. We hebben met verschillende koren gezongen. Er heeft een muzikale uitwisseling plaatsgevonden met dirigenten. We hebben gezongen met kinderen en de kinderen zongen voor ons. Het was een groot feest, in alle opzichten een wederzijdse verrijking.
Deze ontmoeting was zo hartverwarmend en inspirerend dat het mij (als koorleider wereldmuziek) het idee gaf een Afrikaanse zangdag te organiseren bij ons op locatie om de liederen die ik daar geleerd heb door te geven.
Zelf beschik ik over een schat aan materiaal uit Afrika uit verschillende gebieden.

De dag kost 35,00 incl. eenvoudige Afrikaanse maaltijd, materiaal, koffie en thee.

(minimaal 12 deelnemers)

10.00 tot 16.00 uur

Opgave voor 1 maart

Wil je meer weten ? Joke van der Weide .

0655775268/0235280025
www.kunstwerkplaats.com