Georgische zangmiddag o.l.v. Joke v.d. Weide

Locatie: Quinta Essentia / Zwaanshoek

Religieuze liederen, liederen die de natuur en liefde bezingen. Joke maakte vele cultuur reizen naar dit bijzondere land, volgde workshops zang. Ze reisde  individueel en met groepen.  Ze kwam in contact met verschillende koordirigenten, directeuren en docenten van muziekscholen ontmoette een bekende componist en  onderzoeker van oude muziek. Ze leerde en zong liederen met Georgiërs aan tafel bij de supra en kreeg ruimschoots de gelegenheid repetities bij te wonen van koren.

Kosten: € 10,00

 

Inloop 14.00 aanvang workshop 14.30 tot 17.00

Opgave gewenst via info@kunstwerkplaats.com of  0655775268

Kunstzinnig kampeerweekend 27 tm 29 mei

Locatie: Natuurkampeerterrein de"Uelenspieghel” Uffelte

In het mooiste stukje van Drenthe, te midden van bos, heide en vennen ligt omringd door eeuwenoude eiken kampeerboerderij/natuurcamping de Uelenspieghel.

Al bijna 40 jaar wordt hier met Pinksteren een kunstzinnig weekend georganiseerd voor jong en oud.

Het weekend is gevuld met activiteiten zoals zang, dans, muziek, hout en steen bewerken, vilten, schilderen, sport en spel.

Voor kinderen is er vanaf 4 jaar een programma in groepen dat parallel loopt aan dat van de volwassenen, met o.a. dans, spel en knutselen. In de avond is er een familieprogramma waar kleine voorstellingen te zien en te horen zullen zijn door de deelnemers zelf uitgevoerd. De warme maaltijd op zaterdag is een ‘Potluck’, iedereen brengt wat mee, de maaltijd op zondag wordt verzorgd en is vegetarisch.

Koffie, thee & sap worden verzorgd.

De kosten van het weekend zijn € 100,- p/p, kinderen v.a. 4 t/m 10 jaar € 60,-

11 t/m 16 jaar € 80,-

Voor meer informatie:

Joke v/d Weide        tel:  06 55775268  of  info@kunstwerkplaats.com

Nanda Pieper            tel: 06 22516991

Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek

http://www.uelenspieghel.nl