Georgische muziekgroep SHARA

Locatie: Quinta Essentia / Zwaanshoek

De Georgische muziekgroep “Shara”, wat een smalle weg betekent, speelt traditionele volksmuziek. De muziek kenmerkt zich door meerstemmige zang, begeleid door snaarinstrumenten, trommels en accordeon. De groep bestaat uit zes mannen, waarvan er vijf naast een instrument ook zang verzorgen. De teksten gaan veelal over moed, liefde voor het vaderland, liefde voor de vrouw, maar ook over verdriet of over eerbied voor het vaderland en de natuur.
Een dansgroep omlijst de optredens met spectaculaire dans en choreografie. De dans door de vier mannen is expressief, zeer beweeglijk en atletisch. De danseres is gracieus en teder. De combinatie van doorleefde zang en spectaculaire dans maakt de optredens tot een onvergetelijke gebeurtenis.

De band treedt met veel succes op in Georgië, maar ook in het buitenland, zoals China, Tsjechië en Rusland. Shara heeft binnen twee jaar twee albums uitgebracht, een derde volgt binnenkort. De Duitse muziekproducent en manager Hanspeter Rhein sponsort de groep.

Voor meer informatie http://www.sharaband.com

Entree: € 21,95

Info en reserveren: info@kunstwerkplaats.com of 0655775268

Aanvang: 20:00 zaal open 19:30

Pinksterweekend

Locatie: Natuurkampeerterrein de Uelenspieghel Uffelte

Kunstzinnig kampeerweekend voor alle leeftijden
4 juni tm 6 juni

In het mooiste stukje van Drenthe, te midden van bos, heide en vennen ligt omringd door eeuwenoude eiken kampeerboerderij/natuurcamping de Uelenspieghel.

Na een pauze van twee jaar organiseren we met Pinksteren voor de 36e keer een kunstzinnig weekend voor jong en oud.

Het weekend is gevuld met activiteiten zoals zang, dans, muziek, vilten en schilderen. Voor kinderen is er vanaf 4 jaar een programma in groepen dat parallel loopt aan dat van de volwassenen, met o.a. dans, spel en knutselen. In de avond is er een familieprogramma waar kleine voorstellingen te zien en te horen zullen zijn door de deelnemers zelf uitgevoerd. De warme maaltijd op zaterdag is een ‘Potluck’, iedereen brengt wat mee, de maaltijd op zondag wordt verzorgd en is vegetarisch. Koffie, thee & sap worden verzorgd.

De kosten van het weekend zijn:
€ 95,- p/p, kinderen v.a. 4 t/m 10 jaar € 60,- 11 t/m 16 jaar € 80,-

Voor meer informatie:
Joke v/d Weide tel: 023 5280025 / 06 55775268 info@kunstwerkplaats.com
Nanda Pieper tel: tel: 06 22516991

Natuurkampeerterrein de”Uelenspieghel”

www.uelenspieghel.nl
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte
tel: 0521 351331